smak - sumadijski bluz (uvodni solo)

Poslao: profesor | Komentara: 14 | Glasova: 5 | Ocjena: 5

Snimi fajl: smak - sumadijski bluz (uvodni solo).gp4

neophodno :: TuxGuitar »» http://www.tuxguitar.pw/ || Guitar Pro »» http://www.guitar-pro.com
 Komentari:
Poslao :: Delija
Svaka cast.
Poslao :: igoruk
ovo je dobro ali to sto si postavio nisi skinuo na uvo,previse je komplikovano ili si postavio iz nota ili si koristio neki program..sve u svemu svaka cast i na radu i na odabiru pesme,od mene 5.
Poslao :: profesor
note za blues... daj razmisli malo prije nego lupiš. "uvo" je plod 10 godina svakodnevnog vježbanja, slušanja i življenja gitare i glazbe. a program koji skida pjesme i solaže ja još nisam vidio, a i ako postoji, nemam novaca za njega.
Poslao :: igoruk
izvinjavam se za komentar nisam znao za cinjenice...,kao sto rece bas sam ga lupio...inace postoje note za bluz ali nije to ni bitno...to sto sviras toliko dugo je za svaku pohvalu i svo tvoje znanje takodje...e sada,ako moze,ako ti nije problem i ako imas volje i vremena da skines ukor ili blame,ista pesma dva naziva...to je verujem da znas od r.m. tocka...
jos jednom,izvinjavam se;)
Poslao :: igoruk
"program koji skida pjesme i solaže",
nisam ni rekao da postoji takav program vec da si koristio note ili neki program,ali postoje softveri/programi koji odlicno pomazu da skines pesmu kao recimo "Transcribe!"
nije dzaba ali mozes da ga probas mislim 30 dana, dzabe...mozes da pokusas mozda ti se svidi.
Poslao :: jaguar
5 ko kuća! igore jebote iskuliraj malo samo hejtuješ po tuđim radovima. sjedi skini to ko čo'ek pa da vidiš kako može. ili napiši neki svoj rad svoje pa izbaci, to bi još bolje bilo. i treba ti e6 status da bi mogao da ocjenjuješ.
Poslao :: igoruk
o cemu ti covece pricas??? i ako nisi primetio postavljam radove i posto nemam E6 dajem pismeni pet toliko si mogao da uvidis i ne "hejtujem" ama bas nikoga samo dajem dobar ili los komentar,nikome nisam rekao budalo,kretenu,ovo je sranje od rada,ne??? prvo razmisli pa pisi.
joooj koliko mi je dosta takvih k'o ti stalno nesto nekoga na nisan,prozivate,ko si ti? sta si ti? sta ti hoces?
ko ti daje prvo da me prozivas?????
ja dao komentar,covek odgovorio,ja se lepo izvinio i sta koji ....ti imas d se petljas uopste???????
Poslao :: pero13
Mozes li napraviti samo pratnju (bez sola) za Bluz u parku? Hvala.
Poslao :: jaguar
igore govorim o tome da pišeš ljudima tipa 'ovaj rad je beskoristan', 'ovo nijesi skinuo na uvo' 'prekomplikovano' i to. iskuliraj čovječe. ne zove se ovaj tip profesor bez neke, radovi su mu besprekorni. a tvoj sam vidio jedan, onaj koji je najviše polemika izazvao, neka tradicionalna srpska ako se ne varam. skinuo si prstored i pragove skroz nasumice na jednoj žici, i nijesam htio ništa da ti pišem jer me se to ne tiče. a ti ne propuštaš priliku nekome da začiniš rad. već dva ili tri moja rada si hejtovao tako da me se tiče itekako. ovo ti je savjet, ne provokacija ;)
Poslao :: igoruk
pa znas kako svako ima pravo da da svoje misljenje...prelistaj Xnovosti i arhivu i prebroj koliko sam pesama postavio...video si jedna moj rad...jedan?? narodno kolo...da,postavio sam nekoliko narodnih kola koji su u gp i ako imas E6 ili veci nece ti biti problem da vidis moje radove,ta narodna kola,samo ti momak malo prelistaj pa daj komentar,plus...bas me interesuje koje sam tvoje radove po tebi hakovao...mozda je u pitanju ispravak rada sto je sasvim nesto drugo...samo sam napravio 2 copy-paste sa drugog sajta i tim me provalio ali mi je receno da ako postavljam pesme sa drugog sajta da to i napisem,odakle,ovo-ono i posteno od njih...ja sam kopirao samo neke pesme kojih nema na sajtu i to bi u sustini trebalo biti od koristi celom sajtu,od tima do clanova sajta.
ajde da se malo vratimo na to hakovanje,koje su pesme u pitanju?
i to sto se tice komentara samo pronadji moje pesme koje po drugima nisu dobre i procitaj komentare sto su mi ispisali,mozda si i ti tamo...
ne optuzujem te nizasta,cak sta vise zahvalan sam ti za ovakav komentar jer mi pomaze da,kao sto ti rece ,iskuliram. ali cu i da dam svoje misljenje jednako kao ti,ostali korisnici,moderatori...bez mene i mojih pesama, isto tako i bez tebe i ostalih clanova ovog sajta,sajt bi propao davnih dana,mi ga cinimo,gradimo,pravimo ga jacim,profitabilnijim i za nas a pogotovo za...pa dobro sad...da vise ne spominjem i nabrajam.zaista cenim tvoj komentar,pogledacu tvoje radove i dacu ti komentar,dobar ili los i pismeno ih oceniti jer imam F5 i ne mogu dati pravu ocenu.
evo postavicu jedan rad,nisam hteo ici u detalje samo osnovni ritam i refren...jednostavan,rekao bih praktican rad...da ponovim nisam isao u detalje.
pozzz
Poslao :: jaguar
kao prvo: pjesme skidam sam, ne čitam novosti ni tux guitar, samo ponekad uskočim na gp4 sekciju i izbacim ili poslušam nešto.
kao drugo: čovječe opet nijesi dobro pročitao. ne optužujem te za hakovanje nego sam vidio par tvojih komentara na radove tipa ono gore što sam ti naveo. treba da praviš razliku između hejtovanja i hakovanja, hejtovanje je kad stalno nekome nešto prebacuješ, kao ne valja ti ovo, ne valja ono ;) nego mi je bzv što svaki put pročitam tvoj komentar i onda ti neko obrazloži stvar i onda mu se ti izvinjavaš. pa da bi to izbjegao, razmisli šta ćeš da napišeš pa onda napiši, a ne da trčiš pred rudu. ne napada te niko za prepisivanje nego te savjetujem, opusti se :)nije nikome drago da mu neko stalno kritikuje radove. a to za sajt što si rekao sve stoji, potpuno si u pravu.
Poslao :: igoruk
da,razumeo sam hejtovanje,kao mrznja ali opet,SVAKO ima pravo dati svoje misljenje i molim te prelistaj malo akordi.net i nadji moje pesme,videces kakve bljuvotine su mi pisali...a za kradju tvojih pesama ja zaista nemam pojma koje su pesme u pitanju...slobodno mi reci...bez ljutnje,cisto da znam,pozzz i hvala na iskrenog misljenju u tvom komentaru:)
Poslao :: igoruk
@jaguar hteo sam ti poslati PP ali kaze korisnik ne postoji??? kako to??? jbt...
inace,hteo sam ti napisati u PP "cini mi se da si dobar decko i ako ovako nastavimo bice odlicno".
i sad se pitam kako to da ne mogu poslati PP ni tebi ni drugima...
Poslao :: igoruk
opet ja...jaguar posto si me prozivao da imam samo jednu pesmu u gp na jednoj zici evo saljem jedan rad u tekst formatu samo zbog tebe, da budu dva rada na sajtu:)))))
naravnp polu sala polu istina,caos
Poslao: profesor | Komentara: 14 | Glasova: 5 | Ocjena: 5